Vilundavägen

Bildtext saknas

På Vilundavägen har vi lägenheter i boendeformen Seniorboende 55+. Här finns möjligheten att hyra ett kedjehus i ett plan om två eller tre rum och kök med egen liten trädgård. Området ligger mitt i grön och lummig villabebyggelse fritt från biltrafik och det är enkelt att ta sig till Väsby Centrum som ligger bara på några minuters promenadavstånd.

Lägenheterna hyrs ut med kallhyra vilket innebär att kostnaden för uppvärmning av bostaden och varmvatten går på abonnemanget för el som betalas till elbolaget.

Boendeformer i området

Lägenheterna har boendeformen Seniorboende 55+.

Bilpool i närområdet

Som boende på Vilundavägen har du tillgång till bilpool i ditt närområde. Du kan på så sätt slippa alla kostnader för att äga en egen bil och i stället enkelt hyra en bil bara när du behöver. Din närmaste bilpool ligger vid Lergropsvägen 7.

Kommunikationer

Med pendeltåg från Upplands Väsby station tar det cirka 30 minuter att nå både Stockholm City och centrala Uppsala. Till Arlanda flygplats tar det 8 minuter med pendeltåget mot Uppsala. Den lokala kollektivtrafiken med bussar är väl utbyggd och de flesta busslinjerna utgår från Upplands Väsby station.

Upplands Väsby station ligger på gångavstånd när man bor på Vilundavägen.

Tidtabeller och information om kollektivtrafiken hos SL.

För den som åker bil ligger Upplands Väsby bra till genom närheten till både E4 och E18.

Service

Genom sitt centrala läge har man som boende på Vilundavägen nära till butiker och restauranger som ligger längs med Centralvägen samtidigt som man når Väsby Centrum på bara någon minuts promenad. I Väsby Centrum finns det både vårdcentral och tandläkare samt ett brett utbud av butiker och restauranger.

Adresser och hustyper

Adresserna är Vilundavägen 6 A-Y och hustyperna enplants kedjehus med egen trädgård.

Falurött enplanshus i ett radhusområe.
Kedjehus på Vilundavägen

 

 

Mer information

Upplands Väsby kommun Upplands lokaltrafik SL