Brunnby Park

I nordöstra delen av Upplands Väsby ligger Brunnby Park, ett naturnära område med blandad bebyggelse. 

Här har vi byggt om tidigare kontorslokaler till 52 små charmiga 1:or och 2:or med smarta planlösningar. I samband med ombyggnaden har vi tagit vara på en del originaldetaljer i husen, bland annat de stora fönstren och djupa fönsternischerna, vilket ger lägenheterna ljus och rymd.

För dig som vill slippa tobaksrök kan vi även erbjuda helt rökfria lägenheter i tre punkthus på Solbergsvägen 38, 42 och 43. Husen är byggda i trä och är extremt energisnåla. Varje hus är sex våningar högt och har 24 lägenheter. De rökfria husen stod klara för inflyttning under 2010.

Boendeformer

Lägenheter, Rökfritt boende och Ungdomslägenheter

Kommunikationer

Upplands Väsby har väl utbyggd lokaltrafik och med ca 10-15 minuters bussresa når man tågstationen där pendeltåg tar vid för vidare färd till Stockholms City och centrala Uppsala med en restid på ca 30 minuter i vardera riktning. Till Arlanda flygplats tar det endast 8 minuter med pendeltåg.

Det goda läget och närheten till E4:an erbjuder snabba transporter till och från Stockholm om du är bilburen.

Förskola och skola

Förskola, skola och fritidshem finns runt om i Upplands Väsby, se ytterligare information på Upplands Väsby kommuns hemsida. Gymnasieskola finns vid stationsområdet.

Service

Med ca 10 minuters bussresa når du Väsby Centrum som har ett stort utbud av butiker och restauranger mm.

Bra att veta

Adresser: Solbergsvägen 38, 42 och 43 (rökfritt boende),Solbergsvägen 39, 40, 41 och 44, 45, 46

Hustyper: trähus i sex våningar, tegelhus i två våningar