Senior/Trygghetsboende 60+

På Dragonvägen 88-90 i centrala Väsby och på Sandavägen 18 A i Odenslunda har vi våra Senior/Trygghetsboende 60+. Lägenheterna har, förutom de kvaliteter som utmärker våra lägenheter för Seniorboende, även har utrustats med ett Trygghetspaket.

Senior/Trygghetsboende för 60+ riktar sig till dig som inte har hemmavarande barn.

Trygghetspaketet består av en panel i hallen vid ytterdörren som gör den boende uppmärksammad på om man glömt till exempel spisen, strykjärnet eller kaffebryggaren påslagen. Även ytterdörren är kopplad till panelen och har man glömt att låsa efter sig kan man se detta på nyckelbrickan.

God tillgänglighet och hiss finns till samtliga våningsplan. Som hyresgäst har man även tillgång till en gemensamhetslokal i huset som kan nyttjas för sammankomster av olika slag.

Dragonvägen 88-90 ligger i direkt anslutning till både vårdcentral och Väsby Centrum. I centrumet finns ett stort och brett utbud av butiker, restauranger och annan kommersiell service.

Sandavägen 18 A/Odenslunda ligger intill ett villaområde i de östra delarna av kommunen. Busshållplats finns precis utanför på Sandavägen vilket gör det enkelt att ta sig till Väsby Centrum eller stationsområdet.

Titta efter vårt Senior/Trygghetsboende  under lediga lägenheter.