Senior/Trygghetsboende 60+

Boende med extra god tillgänglighet

På Dragonvägen 88-90 i centrala Väsby och på Sandavägen 18 A i Odenslunda har vi våra lägenheter med boendeformen Senior/Trygghetsboende 60+ för dig som fyllt 60 år. Lägenheterna har, förutom de kvaliteter som utmärker våra lägenheter för Seniorboende, även utrustats med ett Trygghetspaket.

Senior/Trygghetsboende för 60+ riktar sig till dig som inte har hemmavarande barn under 18 års ålder.

Trygghetspaket och god tillgänglighet

Trygghetspaketet består av en panel i hallen vid ytterdörren som gör den boende uppmärksammad på om man skulle ha glömt till exempel spisen, strykjärnet eller kaffebryggaren påslagen. Även ytterdörren är kopplad till panelen och har man glömt att låsa efter sig kan man se detta på nyckelbrickan.

Trapphus och lägenheter är utrustade med:

  • Hiss i hus med flera våningar
  • Automatiska portöppnare till entrédörrar och hissar
  • Sittplats i entrén
  • Tittöga i lägenhetsdörren
  • Utrymme för rullatorer
  • Spisvakt
  • Trygghetscertifiering som i flervåningshus bl a innebär förstärkta entrédörrar med porttelefon samt kortläsare till entré och källardörrar.

Gemensamhetslokal i huset

Som hyresgäst har man även tillgång till en gemensamhetslokal i huset som kan nyttjas för sammankomster av olika slag.

Här hittar du våra Senior/Trygghetsboende 60+

Dragonvägen 88-90

Lägenheterna ligger i direkt anslutning till både vårdcentral och Väsby Centrum. I centrumet finns ett stort och brett utbud av butiker, restauranger och annan kommersiell service.

Sandavägen 18 A i Odenslunda

Lägenheterna ligger på Sandavägen 18 A i Odenslunda i de östra delarna av kommunen. Busshållplats finns precis utanför på Sandavägen vilket gör det enkelt att ta sig till Väsby Centrum eller stationsområdet.

Söka Senior/Trygghetsboende 60+

När vi har lediga lägenheter med boendeformen Senior/Trygghetsboende 60+ att hyra ut finns dessa under lediga lägenheter.