Bredband och TV

Det finns tillgång till någon form av bredbandsuppkoppling i alla våra lägenheter. Du tecknar ett eget avtal hos den leverantör du väljer. Även ett digitalt grundutbud av TV-kanaler finns att tillgå.

Open Universe

Vi använder oss av Open Universe plattform för bredbandstjänster. Det ger dig som är hyregäst hos oss möjlighet att välja ur ett stort utbud av olika leverantörer och tjänster hos Open Universe.

Mer information om tjänsteleverantörer, erbjudanden och hur du tecknar avtal hittar du hos Open Universe:

Sök fram din adress och lägenhet så hittar du vilka tjänsteleverantörer som finns hos Open Universe. 

Gratis internettjänst 0,5 Mbit/s genom Open Universe

Vill du bara kunna mejla, söka information, betala räkningar via internetbanken och liknande? Då finns möjligheten att använda en kostnadsfri internettjänst om 0,5 Mbit/s som erbjuds av vissa tjänsteleverantörer hos Open Universe. 

Du söker fram vilka av Open Universes tjänsteleverantörer som erbjuder hastigheten 0,5 Mbit/s genom att gå in på Open Universe, söka fram din adress och lägenhet och gå vidare till Tjänsteportalen och sedan filtrera på Lägre hastigheter.  

Om du redan har ett avtal behöver du först avsluta detta innan du kan teckna avtal om den kostnadsfria internetjänsten.

Adresser ännu inte anslutna till Open Universe

Nästan alla våra lägenheter har möjlighet att använda sig av Open Universes tjänster. Undantaget är Vilundavägen 6 A-Y och Edsvägen 7-81 som enbart har Tele2.

Tele2

På nästan alla adresser finns dessutom möjlighet att välja Tele2 (tidigare Com Hem) som leverantör.

Mer information hittar du hos Tele2:

Grundutbud av digital-TV-kanaler ingår

I de flesta av våra lägenheter ingår Tele2:s grundutbud av digital-TV-kanaler.

Undantaget är lägenheterna i Eds Allé och Åhusen där du genom Allente kan få en digitalbox för att få tillgång till Allentes grundpaket Must Carry. Mer information om detta hittar du hos Open Universe.