För hyresgäster

Att bo i hyresrätt ska vara enkelt och bekvämt. Vi är många på Väsbyhem som arbetar för att du ska trivas i din lägenhet och i ditt bostadsområde. 

För att göra det lite enklare för dig har vi samlat information, råd och tips som kan vara bra att ha för dig som bor hos oss. Allt från att du flyttar in tills dess att du flyttar ut.

Kontakta vårt Kundcenter för att få hjälp med allmänna frågor om ditt boende och Väsbyhem.

Felanmälan kan lämnas på Mina sidor eller till vårt Kundcenter genom att skicka e-post till post@vasbyhem.se eller ringa 08-590 980 00.

Aktivitetskalender

Vi bjuder på många roliga aktiviteter. Många av aktiviteterna riktar sig till dig som bor hos oss, men vi arrangerar även event som är till för alla. Här hittar du de aktiviteter Väsbyhem arrangerar. På Upplands Väsby kommuns hemsida finns ännu fler evenemang och tips över vad som händer och som man kan uppleva och göra.

Information om aktiviteterna

Bo hos Väsbyhem

För att du och dina grannar ska trivas så bra som möjligt behöver du känna till dina rättigheter och skyldigheter. Under Bo hos Väsbyhem har vi samlat information kring allt möjligt som berör ditt boende och din bostad.

Information om ditt boende och din bostad

När du flyttar in

Innan du flyttar in finns det en del praktiska saker att tänka på. Här finns information om adressändring, nycklar och mycket annat.

Allt du behöver veta inför flytten till din nya lägenhet

Förändra ditt boende

Behöver du förändra ditt boende? Kanske vill du hyra ut din lägenhet i andra hand, överlåta ditt hyreskontrakt eller byta din lägenhet genom bostadsbyte.

Mer information om hur du gör om du vill förändra ditt boende

När du flyttar ut

Ska du flytta? Det finns en del att tänka på när man säger upp sitt hyreskontrakt. Här kan du läsa mer om hur du gör för att säga upp din lägenhet.

Dags att flytta? Det här behöver du tänka på

Stambyte pågår

Här finns övergripande information om planerade och pågående stambyten i våra bostadsområden.

Information om stambyten

Frågor och svar

Vi har samlat lite olika frågor och svar som vi brukar få om hyresbetalningar, boendet och hyresavtalen. Kanske är det samma frågor som du har?

Till frågor och svar som handlar om ditt boende