För hyresgäster

Att bo i hyresrätt är både enkelt och bekvämt. Vi är många på Väsbyhem som arbetar för att du ska trivas i din lägenhet och i ditt bostadsområde. 

För att underlätta för dig som bor hos oss finns mycket information, råd och tips på vår hemsida. Allt från att du flyttar in, under tiden du bor och när du ska flytta ut. 

Felanmälan kan du enkelt lämna på Mina sidor eller genom att kontakta vårt Kundcenter, e-post post@vasbyhem.se eller telefon 08-590 980 00.

Aktivitetskalender

Vi bjuder på många roliga aktiviteter. Många av aktiviteterna riktar sig framförallt till dig som bor hos oss, men vi arrangerar även event dit alla är välkomna. Här hittar du de aktiviteter Väsbyhem arrangerar. På Upplands Väsby kommuns hemsida finns ännu fler evenemang och tips över vad som händer och som går att uppleva och göra.

Väsbyhems aktivitetskalender

Bo hos Väsbyhem

För att du och dina grannar ska trivas så bra som möjligt behöver du känna till dina rättigheter och skyldigheter. Under Bo hos Väsbyhem har vi samlat information kring allt möjligt som berör ditt boende och din bostad.

Information om ditt boende

När du flyttar in

Innan du flyttar in finns det en del praktiska saker att tänka på. Här finns information om adressändring, nycklar och mycket annat.

Allt du behöver veta inför flytten till din nya lägenhet

Förändra ditt boende

Behöver du förändra ditt boende? Kanske vill du hyra ut din lägenhet i andra hand, överlåta ditt hyreskontrakt eller byta din lägenhet genom bostadsbyte.

Mer information om hur du gör om du vill förändra ditt boende

När du flyttar ut

Ska du flytta? Det finns en del att tänka på när man säger upp sitt hyreskontrakt. Här kan du läsa mer om hur du gör för att säga upp din lägenhet.

Dags att flytta? Det här behöver du tänka på

Stambyte pågår

Här finns övergripande information om planerade och pågående stambyten i våra bostadsområden.

Information om stambyten

Frågor och svar

Vi har samlat lite olika frågor och svar som vi brukar få om hyresbetalningar, boendet och hyresavtalen. Kanske är det samma frågor som du har?

Till frågor och svar som handlar om ditt boende