Gamla Väsby

Bostadsområdet Gamla Väsby tillhör det ursprungliga Upplands Väsby med äldre bebyggelse blandad med nyare. Det är runt detta område Väsbys centrala delar har byggts upp och det gör att du har nära till allt om du väljer att bo här. Trivsamt och charmigt från 1940-50 talet.

Boendeformer

Lägenheter, Ungdomslägenheter

Kommunikationer

På nära promenadavstånd ligger pendeltåg- och busstation och på ca 30 minuter kan man nå både Stockholms och Uppsalas centrala delar med pendeltåg. Motorvägen ombesörjer snabba transporter till och från Stockholm om du är bilburen. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby och nås enkelt med pendeltåg på bara 8 minuter.

Förskola och skola

Förskola, skola och fritidshem finns runt om i Upplands Väsby, se ytterligare information på Upplands Väsby kommuns hemsida. Gymnasieskola finns vid stationsområdet.

Service

Genom sitt centrala läge har man i Gamla Väsby nära tillgång till butiker och restauranger som ligger längs med Centralvägen samtidigt som man når Väsby Centrum på bara några minuters promenad. I Väsby Centrum finns det ett brett utbud av butiker, restauranger, apotek samt även vårdcentral och tandläkare.

Bra att veta

Adresser: Björkvallavägen, Genvägen, Finspångsvägen

Hustyper: trevåningshus