Odenslunda

Bildtext saknas

Odenslunda ligger inbäddat bland villabebyggelsen i kommunens östra delar. Området är byggt på 1990-talet och består av radhus och flerfamiljshus. Här har vi även ett Senior/Trygghetsboende med god tillgänglighet för dig som är 60+.

Boendeformer

Det finns vanliga lägenheter på Rosendalsvägen, Lokevägen och Odenvägen. På Sandavägen 18 A finns lägenheter med boendeformen Senior/Trygghetsboende 60+.

Bilpooler

Väsbyhem erbjuder tillgång till bilpool på olika platser i Upplands Väsby. Mer information om bilpoolerna och var de finns

Kommunikationer

Med pendeltåg från Upplands Väsby station tar det cirka 30 minuter att nå både Stockholm City och centrala Uppsala. Till Arlanda flygplats tar det 8 minuter med pendeltåget mot Uppsala. Den lokala kollektivtrafiken med bussar är väl utbyggd och de flesta busslinjerna utgår från Upplands Väsby station.

Med buss tar det cirka 10 minuter till Upplands Väsby station. Busshållplats finns i närheten på Sandavägen.

Tidtabeller och information om kollektivtrafiken hos SL.

För den som åker bil ligger Upplands Väsby bra till genom närheten till både E4 och E18.

Förskola och skola

Information om barnomsorg, förskola, skola, gymnasium och fritidshem finns på Upplands Väsby kommuns hemsida.

Service

Med cirka 5 minuters bussresa når man Väsby Centrum som har ett stort utbud av butiker och restauranger. Matvaruaffär finns på gångavstånd vid Glädjens trafikplats.

Adresser och hustyper

Odenvägen 4 A-F är radhus i två plan med egen uteplats och liten tomt. Rosendalsvägen och Lokevägen är flerbostadshus i två våningsplan, hiss finns på Rosendalsvägen 37. Sandavägen 18 A är Senior/Trygghetsboende 60+ i tre våningar med hiss. 

 

Mer information

Upplands Väsby kommun SL Upplands lokaltrafik