Bilpooler

Med bilpool i bostadsområdet är det möjligt att enkelt hyra bil när du behöver. Du har tillgång till en bil nära där du bor när behovet uppstår, men slipper ansvaret och kostnaden för att äga den. I några av våra bostadsområden finns bilpooler genom Hyre.

Ladda ned appen och registrera dig

För att hyra en bil genom Hyre behöver du först ladda ned Hyres mobilapp och skapa ett användarkonto.

  • Mobilappen Hyre finns att ladda ned på Google Play och i App Store
  • Följ anvisningarna i appen för att registrera dig som kund hos Hyre. Du skapar ett användarkonto genom att registrera dig med BankID. 
  • I appen och på hyre.se ser du alla bilar och bilmodeller som finns att hyra genom Hyre, både i Upplands Väsby och på andra platser där Hyre finns. 
  • I appen och på hyre.se hittar du även information om hur det går till att hyra, hur du betalar och vad det kostar att hyra.
  • Vanliga frågor och svar om att hyra bil genom Hyre

Bilpooler i Väsbyhems bostadsområden

För närvarande har vi bilpooler på följande platser. Vi planerar att successivt utöka till fler bilpooler även i andra bostadsområden. 

Många fördelar med bildelning

En del i ett hållbart samhälle är att dela på tjänster. I stället för att alla äger varsitt eget fordon som kanske står stilla en stor del av tiden kan vi använda dem tillsammans och på så sätt bidra till en mer hållbar miljö.

 

 

 

 

 

Om Hyre

Hyre grundades 2018 och är nu ett av de största företagen inom bildelning i Norden med fler än 1 500 bilar i sitt utbud. Mer information om Hyre.

Blå bakgrund med vit text Hyre