Hagängen

I vårt bostadsområde Hagängen bor man i kommunens ytterområde i närheten av Löwenströmska sjukhuset. Det är nära till naturen med både bad- och fiskevatten i närområdet. Området har blandad bebyggelse vilket gör det varierat och trivsamt. De små röda parhusen ligger inbäddade i grönskan sommartid, samtliga har egen trädgårdstäppa. Flerfamiljshusen ramar in området fint och gårdarna är generösa och trivsamma.

Vissa lägenheter i området har kallhyra och där tillkommer kostnad för uppvärmning på el-abonnemanget. Vilka lägenheter det gäller framgår av informationen vid publicering av ledig lägenhet.

Boendeformer

Lägenheter och ungdomslägenheter

Kommunikationer

Upplands Väsby har väl utbyggd lokaltrafik och med ca 20 minuters bussresa når man tågstationen. Med pendeltåget kommer man enkelt till både Stockholms och Uppsalas centrala delar på ca 30 minuter. Motorvägen ombesörjer snabba transporter till och från Stockholm om du är bilburen, Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby.

Förskola och skola

Förskola, skola och fritidshem finns runt om i Upplands Väsby, se ytterligare information på Upplands Väsby kommuns hemsida. Gymnasieskola finns vid stationsområdet.

Service

Till Väsby Centrum tar det ca 30 minuter med buss och där finns ett stort utbud av affärer och restauranger mm.

Bra att veta

Adresser: Hagängsvägen, Lövängsvägen

Hustyper: flerfamiljshus i två-tre plan, radhus/parhus med egen trädgård