Aktivitetskalender

Vi bjuder på många roliga aktiviteter, event och dialoger som riktar sig framförallt till dig som bor hos oss, men vi arrangerar även event dit alla är välkomna.

Här hittar du information om aktiviteter i Upplands Väsby som Väsbyhem arrangerar och är medarrangör till. 

På gång just nu

 

Gårdsträff

Väsbyhem bjuder in dig som bor på Hjortvägen 1-5, Hammarbyvägen 2-4 och 12-14 till en gårdsträff för ökad trivsel i ditt bostadsområde.

  • Plats: Gården vid Hjortvägen 1-5 och Hammarbyvägen 2-4
  • När: Torsdag 25 april mellan klockan 17.00-18.30

Kom som du är och bidra till en trivsam boendemiljö! Vi bjuder på kaffe/festis och fikabröd.

Välkommen!


Boendedialog

Väsbyhem bjuder in dig som bor i Prästgårdsmarken och Eds Allé till en boendedialog. Var med och tyck till. Vi finns på plats för att ta emot tankar, idéer och förslag på hur vi kan öka trivseln i ditt område. 

  • När: Torsdag 25 april mellan klockan 17.30-18.30
  • Plats: Vid utegymmet Prästgårdsvägen 12

Kom och träffa oss

Väsbyhems kundcenter, uthyrning och byggprojektledning finns på plats för att svara på dina frågor tillsammans med Hyresgästföreningen, Polisen och BSK Basket.

Trygghetsvandring

Delta gärna i vår trygghetsvandring i området mellan klockan 17.45-18.15. Det är du som bor i området som känner området bäst. Därför vill vi gärna ha dina synpunkter och tips!


Har du provat att gå vår hundslinga?

I vårt bostadsområde Sigma finns en hundslinga med övningar du kan göra med din hund. Skyltar med instruktioner finns på lyktstolparna. Scanna QR-koden på skyltarna så kommer du till kartan samt kan ta del av de 11 filmerna med instruktioner. 

Den första stationen finns i vårt bostadsområde Sigma. Länk till karta i Google maps där du hittar den första stationen.

Ha en trevlig promenad med din hund! 


Kultur i Sigma Centrum

Upplands Väsby kommun, Upplands Väsby bibliotek och Väsbyhem arrangerar olika evenemang och aktiviteter i Sigma Centrum. En plats för kulturupplevelser, studier och samtal. 

Mer information om Kultur i Sigma Centrum


Tips i Upplands Väsby kommun

Naturkartan - din guide till naturen!

Naturkartan är en mobilapp där du enkelt hittar friluftsupplevelser i naturområden nära dig. I appen finns information om upplevelser i Väsbys natur och friluftsliv. Den hjälper dig att hitta naturreservat, badplatser, vandringsleder, motionsspår och andra platser runt om i kommunen. 

Appen är rikstäckande och innehåller information från kommuner, länsstyrelser och organisationer i hela Sverige.

Mer information om Naturkartan

 

Uppleva och göra i Upplands Väsby

På Upplands Väsby kommuns hemsida finns mycket bra information och många tips om evenemang, utställningar, bibliotek, idrott, motion och friluftsliv, kultur och mycket annat som finns och händer i kommunen.

Att uppleva och göra i Upplands Väsby