Boendeformer

Väsbyhem har en stor variation av olika boendeformer för dig som söker bostad!

Din första lägenhet? Ska du studera och behöver ett litet och billigt boende? Har du tröttnat på att bli störd av grannens cigarettrök? Har du fyllt 55 år och är intresserad av Senior / 55+ boende?

Här hittar du information om de boendeformer vi har - kanske finns det något som passar dig speciellt bra.

 

 

Allergiboende

För dig med allergiska besvär erbjuder Väsbyhem ett boende med renare inomhusluft, rökfritt, inga pälsdjur, ingen risk för att stora doser parfym eller andra allergiframkallande dofter ska besvära.

Läs mer
 

Rökfritt boende

Tänk dig att bo i en lägenhet där allt är rent och fräscht, ingen gammal unken röklukt i väggar och tapeter, ingen rök från grannens balkong eller i entrén!

Läs mer
 

Seniorboende 55+

För dig som är 55+ erbjuder vi ett speciellt seniorboende, då vi vet att välplanerade lägenheter med grannar som valt sin egen boendeform är mycket uppskattat. Det underlättar det dagliga livet och skapar framförallt en lugn och trygg boendemiljö.

Läs mer
 

Senior/Trygghetsboende 60+

För dig som är 60+ har vi infört Trygghetsboende som, förutom de kvaliteter som utmärker våra lägenheter för Seniorboende, även har utrustats med ett Trygghetspaket.

Läs mer
 

Studentboende

Bo centralt i Väsby i området Messingen med nära till allt! Här har vi våra 36 moderna studentlägenheter i bästa läge invid buss- och pendeltågstationen.

Läs mer
 

Ungdomsboende

För att göra det lättare för dig som är i åldern 18-26 år att få en egen bostad har vi valt ut ett antal lägenheter i storlekarna 1-2 rum och kök med en yta på 46 kvm eller mindre som vi kallar för ungdomslägenheter.

Läs mer