Behåll din köpoäng

Logga in på Mina sidor en gång per år inom 12 månader för att stå kvar i kön

Till följd av lagkrav genom GDPR görs löpande en automatisk rensning av inaktiva sökande/intresseanmälningar i bostadskön.

Du som sökande måste själv logga in på Mina sidor minst en gång inom en period på 12 månader. Du loggar in med ditt personnummer och lösenord alternativt BankID. Så snart du har loggat in har du aktiverat dig och står kvar i bostadskön ytterligare 364 dagar. Har du inte loggat in inom tidsperioden, har du valt att lämna bostadskön varför dina poäng tas bort och dina personuppgifter rensas.

Logga in på Mina sidor

Välj e-post som kontaktsätt så påminner vi dig

Om du har valt e-post som kontaktsätt skickar vi ut påminnelser till den angivna e-postadressen när det är 60 respektive 30 dagar kvar till dess att dina uppgifter automatiskt tas bort på grund av inaktivitet.

Se till att påminnelsen kan komma fram till dig

Du måste själv säkerställa att du kan ta emot våra utskick. Detta kan du göra genom att:

  • se till att dina kontaktuppgifter stämmer så att vi använder rätt e-postadress
  • själv kontrollera att mailet inte hamnar i skräpposten. Om mailet skulle hamna i skräpposten ska du ange Väsbyhem som en säker avsändare för att det framöver ska komma till inkorgen

Om du har valt brev som kontaktsätt kommer du inte att få några påminnelser. Vi rekommenderar därför dig som har möjlighet att byta kontaktsätt från brev till e-post. Detta gör du under Mina sidor genom att lägga till en e-postadress i din profil.

Logga in på Mina sidor

Har du ett hyresavtal på en bostad hos oss redan?

Du som har ett gällande hyresavtal på en bostad hos Väsbyhem får gärna, men behöver inte, logga in på Mina sidor varje år för att behålla din kötid.

Skulle du avsluta ditt hyresavtal tappar du din kötid och behöver registrera dig på nytt efter att hyresavtalet upphört om du vill fortsätta att stå i vår bostadskö. I och med att du då inte längre har ett aktivt hyresavtal behöver du logga in på Mina sidor minst en gång per år inom 12 månader.