Väsbyskogen

Väsbyskogen ligger i norra delen av Upplands Väsby med nära till både natur och service. I Väsbyskogen finns sommartid möjlighet till bad i områdets utomhuspool, Hasselbadet. Området är bilfritt med stora grönskande innergårdar där det finns gott om lekplatser samt en konstgräsplan.

Husen består av femvåningshus med lägenheter av olika storlekar från 1:or till 4:or. Tillgängligheten är god då det finns hiss i samtliga hus.

I området finns en stortvättstuga med automatdoserande tvättmaskiner. Bokning av dessa kan ske i tvättstugan eller via hemsidan under Mina sidor. Debiteringen för tvätten sker via hyresavin. I våra hus på Hammarbyvägen 7-25 ingår tvättmaskin/torktumlare i lägenheterna.

Planerad stamrenovering på Hasselgatan

Vi utför för närvarande en stamrenovering i våra hus på Hasselgatan 29-71. Läs mer om stamrenoveringen här.

Nyproduktion i Väsbyskogen

Med adress Hammarbyvägen 7-25 har vi under 2015/2016 byggt Hasselbladen (fem punkthus ovanpå ett parkeringsgarage). Punkthusen har tillfört 97 lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök till området.


Hasselbladen punkthus, Hammarbyvägen 7-25

Boendeformer i området

Lägenheter och Ungdomslägenheter

Kommunikationer

Upplands Väsby har väl utbyggd lokaltrafik och med ca 5 minuters bussresa når man tågstationen. Med pendeltåget tar det ca 30 minuter till både Stockholms City och centrala Uppsala.

Motorvägen ombesörjer snabba transporter till och från Stockholm om du är bilburen. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby och kan nås med pendeltåg på cirka 8 minuter.

Förskola och skola

Förskola, skola och fritidshem finns runt om i Upplands Väsby, se ytterligare information på Upplands Väsby kommuns hemsida. Gymnasieskola finns vid stationsområdet.

Service

I Sigma Centrum som ligger på bara några minuters promenadavstånd finns bland annat matvarubutik och restaurang. Väsby Centrum nås genom ca 10-15 minuters promenad eller ca 10 minuter med buss och här finns ett brett utbud av butiker och restauranger.

Bra att veta

Adresser: Hasselgatan 29-71, Hammarbyvägen 7-25

Hustyper: femvåningshus med hiss