Eds Allé

Eds Allé är ett helt nytt bostadsområde som håller på att växa fram i kommunens västra delar. Området har en blandad bebyggelse bestående av flerfamiljshus, radhus, bostadsrätter och villor. Eds Allé ligger invid Edssjön och med Runbyskogen och Mälaren runt hörnet. Ett naturnära boende samtidigt som man har god tillgång till utmärkta kommunikationer mot både Uppsala, Arlanda och Stockholm City.

Här hittar du mer information om lägenheterna och radhusen vi bygger i Eds Allé.

Boendeformer

I området finns radhus samt vanliga lägenheter och ungdomslägenheter i flerfamiljshus.

Kommunikationer

Med pendeltåg från Upplands Väsby station tar det cirka 30 minuter att nå både Stockholm City och centrala Uppsala. Till Arlanda flygplats tar det 8 minuter med pendeltåget mot Uppsala. Den lokala kollektivtrafiken med bussar är väl utbyggd och de flesta busslinjerna utgår från Upplands Väsby station.

Med buss tar det cirka 10 minuter till Upplands Väsby station.

Tidtabeller och information om kollektivtrafiken hos SL.

För den som åker bil ligger Upplands Väsby bra till genom närheten till både E4 och E18.

Förskola och skola

Information om barnomsorg, förskola, skola, gymnasium och fritidshem finns på Upplands Väsby kommuns hemsida.

Service

Till Väsby Centrum tar det cirka 20-30 minuter med buss och där finns ett stort utbud av affärer och restauranger. Matvarubutik finns inom gångavstånd.

Bra att veta

Adresser: Radhusen Älvsundavägen 9-57, flerfamiljshusen Älvsundavägen 5, Mälarvägen 51-59, 63, 65-69

Hustyper: Radhus i två plan med egen uteplats och carport och flerfamiljshus i fyra våningar. I samtliga flerfamljshus finns det hiss och under två av flerfamiljshusen finns parkeringsgarage.