Utsikten

Skiss på flerbostadshus med fönster och balkonger vid en grönskande gård.

Vill du bo centralt? Då kanske en alldeles nybyggd lägenhet i Utsikten kan vara något för dig! I de centrala delarna av Väsby, på Dragonvägen och Vilundavägen, byggs tre fristående flerbostadshus med sammanlagt 97 hyresrätter i storlekarna 1-4 rum och kök. Uthyrningen startar under hösten 2024 med planerad inflyttning under början av 2025.

Utsikten har ett mycket centralt och fint läge intill ett äldre villaområde och med bara några minuters promenad till Väsby Centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service. Läget är idealiskt för dig som vill bo centralt där du har nära till både service och kommunikationer.

De två flerbostadshus som byggs längs med Vilundavägen blir 4 våningar höga och får vackra träfasader. Lägenhetsstorlekarna ligger mellan 1-3 rum och kök och 27-70 kvadratmeter. Vissa av lägenheterna får extra generös takhöjd och alla lägenheter har balkong eller uteplats samt eget förråd.

Flerbostadshus med träfasad i två våningar med parkering och en gata i förgrunden.

Skiss som visar ett av de två bostadshusen som byggs vid Vilundavägen

Flerbostadshuset som byggs längs med Dragonvägen blir 5 våningar högt och får en fasad av trä och varmvit puts. Lägenhetsstorlekarna ligger mellan 1-4 rum och kök och 25-83 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats samt eget förråd. I bottenplan på huset finns även en lokal.

Lägenheterna får öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående vitmålade väggar och ekparkett på golv. Kök inrett med vita köksluckor och vitvaror. Badrum med keramiska plattor i vitt på väggar och grått på golvet, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin.

Ett modernt och praktiskt boende mitt i centrala Väsby.

Vitt flerbostadshus i i stadsmiljö med lokalgata i förgrunden.

Skiss som visar bostadshuset som byggs vid Dragonvägen

Parkeringsmöjligheter

Det kommer att finnas möjlighet att hyra parkeringsplats i garage i en intilliggande fastighet.

Uthyrningen planeras starta under hösten 2024

Under hösten 2024 planeras uthyrningen av de nya lägenheterna i Utsikten att starta. Håll utkik på vår hemsida under Lediga lägenheter. Inflyttning sker under början av 2025.

Utsikten blir rökfritt

Alla Väsbyhems nybyggda bostäder är rökfria vilket betyder att det inte kommer att vara tillåtet att röka i lägenheterna, på balkonger/uteplatser, i gemensamma utrymmen eller i direkt anslutning till fastigheten.

Miljöbyggnad Silver

I all nyproduktion strävar Väsbyhem efter att uppnå minst Miljöbyggnad Silver. För att en byggnad ska certifieras inom miljöbyggnad Silver krävs att den utformas, projekteras och byggs för att ge låg energianvändning, god innemiljö vad gäller ljud, luftkvalitet, termiskt klimat och dagsljus samt att nyproduktionen är byggd med god kunskap om material och vilka byggvaror som används.

Snabba fakta

Adress: Dragonvägen och Vilundavägen
Byggstart: 2023
Uthyrningsstart: Hösten 2024
Inflyttning: Januari-april 2025

Husen

Antal lägenheter: 97 hyreslägenheter
Antal lokaler: 1 lokal
Antal våningar: 4-5 våningar med hiss
Storlekar: 1-4 rum och kök, 27-70 kvm

Området

Avstånd till centrum: cirka 100 meter
Avstånd till pendeltågstation: cirka 900 meter


Anmäl intresse för att få nyhetsbrev

När du anmält intresse för Utsikten får du nyhetsbrev via e-post med information om projektet, till exempel information om när uthyrningen av lägenheterna påbörjas. Vill du inte längre få information om Utsikten tar du bort din anmälan.

För att kunna anmäla intresse för att få nyhetsbrev om Utsikten behöver du först ställa dig i vår bostadskö. Detta gör du genom att Registrera dig.

Pressmeddelanden och nyheter

Första spadtag med Väsbyhem och BRABO 

Startskott för 97 nya hyresrätter i Upplands Väsby

Vill du veta mer om andra nyproduktionsprojekt i Upplands Väsby?

Väsbyhem har flera nyproduktionsprojekt på gång för närvarande. Du hittar mer information om våra nyproduktionsprojekt under Nyproduktion.

Mer information om planerad nyproduktion av bostäder i Upplands Väsby finns på Upplands Väsby kommuns hemsida