Väsbyhem utvecklar laddinfrastrukturen i Väsby

Blå personbil intill laddplats för elbil med brunt staket och bostadshus i tegel i bakgrunden.

För att ytterligare främja en delningsekonomi har Väsbyhem uppgraderat bolagets publika laddplatser runt om i kommunen. Initiativet är en del av Väsbyhems hållbarhetsarbete med mobilitetslösningar som är både effektiva och hållbara. Laddplatserna är tillgängliga för alla boende i Väsby.

Väsbyhem har sedan tidigare flera publika laddplatser runt om i Väsby som kan nyttjas av alla. Under början av 2024 har bolaget uppgraderat laddplatserna till ny teknik som säkerställer snabb och modern laddning. De publika laddplatserna är till för att främja delningsekonomin i kommunen där fler kan nyttja samma laddare. En delad laddplats är både ett hållbart alternativ samtidigt som användarna kan ta del av ett förmånligt pris jämfört med att ha en egen laddplats. Laddplatserna finns utplacerade på flera platser i Sigma, Brunnby Park, Centrala Väsby, Eds Allé och Runby och är tillgängliga för alla boende i kommunen. Genom en applikation kan användaren se aktiva platser och starta laddningen.

Vi vill främja en delningsekonomi som en del av vårt hållbarhetsarbete. Genom att erbjuda gemensamma laddare hoppas vi att fler kan dra nytta av laddplatserna samtidigt som vi agerar hållbart och bevarar jordens resurser. Vi vill ge våra hyresgäster det allra bästa och är glada över att kunna erbjuda nya uppdaterade laddplatser med den senaste tekniken, säger Jakop Aslan, verksamhetsutvecklare på Väsbyhem.

Nästa steg är att utvärdera de publika laddplatserna och strategiskt undersöka hur Väsbyhem ytterligare kan förbättra och skräddarsy kunderbjudandet för att möta hyresgästers behov och förväntningar på bästa möjliga sätt - idag och imorgon.

Publika laddplatser

Mer information om Väsbyhems laddplatser för elbilar.

Mer nyheter från Väsbyhem

I vårt nyhetsrum hittar du pressmeddelanden och nyheter från Väsbyhem.