Väsbyhem är nominerade till Kundkristallen

Husfasad i blått och vitt med skylt Väsbyhem i blått

Väsbyhem har blivit nominerade till Kundkristallen i kategorin Största lyft Serviceindex. Priset delas årligen ut av AktivBo till de fastighetsbolag som fått högst betyg av sina hyresgäster.

Den 19 januari presenterades Väsbyhem som en av fyra nominerade i kategorin Största lyft Serviceindex, bland fastighetsbolag med 4 000-10 999 lägenheter. Resultatet baseras på den årliga kundundersökningen som genomförs bland bolagens hyresgäster. I 2022 års kundundersökning från AktivBo gick Väsbyhem framåt inom alla områden.

- Vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste kunder och att återigen bli nominerade till Kundkristallen är ju verkligen ett kvitto på att vi fortsätter på den rätta vägen. Det är glädjande att se att vi inte bara behåller våra fina resultat utan också går framåt inom alla de områden som undersökningen mäter. Detta är resultatet av ett ihärdigt, mångårigt arbete från alla på Väsbyhem och det finaste kvitto man kan få, säger Joakim Bysell, Förvaltningschef på Väsbyhem.

Vinnaren presenteras på Benchmark Event som arrangeras av AktivBo den 9 februari.

Om Kundkristallen

Sedan 2005 uppmärksammar AktivBo Sveriges bästa hyresvärdar. Kundkristaller delas ut till de fastighetsbolag som lyckats bäst, både privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag.