Väsbyhem

"Vi ska vara det självklara valet..."

Vi vet att ett bra boende är så mycket mer än bara lägenheten. Vi vill erbjuda bostadsområden som vi är stolta över och dagligen låta våra hyresgäster märka av vår omtanke. Vi ska vara det självklara valet för både nuvarande och blivande hyresgäster som vill bygga sin framtid i Storstockholm.

"Vi bygger och förvaltar ..."

Väsbyhem ska med fokus på sund ekonomisk och miljömässig hållbarhet bygga och förvalta ett variationsrikt bestånd av bostäder i Upplands Väsby samt säkerställa kundnöjdhet genom positivt bemötande och lyhördhet för kundens behov.

 

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs i sin helhet av Upplands Väsby kommun. Väsbyhem äger och förvaltar cirka 4 500 lägenheter och cirka 31 300 kvm lokaler i Upplands Väsby.

Närhet och omtanke präglar Väsbyhems bostadsområden. I småstaden Upplands Väsby är det nära till allt. De flesta av våra bostadsområden ligger på gångavstånd till såväl centrum som buss-/tågstation samtidigt som naturen ligger runt hörnet. 

Möjligheternas boende - vi har flera olika boendeformer för att tillmötesgå de önskemål och behov man har vid olika tidpunkter i livet. Vi har särskilda allergibostäder, ungdomsbostäder, seniorbostäder/55+, trygghetsbostäder/65+, studentbostäder och rökfria bostäder.

Vi har under lång tid arbetat på att minska vår miljöpåverkan och är sedan 2009 miljöcertifierade enligt ISO 14001. Från 2017 är vi även kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.

Våra områden

> Områden


 Nyttiga länkar

> Upplands Väsby kommun


Årsredovisningar

> Årsredovisning 2017
> Årsredovisning 2016
> Årsredovisning 2015
> Årsredovisning 2014
> Årsredovisning 2013
> Årsredovisning 2012
> Årsredovisning 2011


Bolagstämma

> Protokoll 2019-03-13