Kundkristallen för Största lyft Serviceindex

Diplom i vitt och svart intill en kristallkub med en hand inuti

Torsdagen den 9 februari mottog Väsbyhem priset Kundkristallen för Största lyft Serviceindex på tillställningen Benchmark Event. Kundkristallen delas årligen ut av AktivBo för att uppmärksamma de privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag som av sina hyresgäster utsetts till de bästa hyresvärdarna i landet.

- Det är fantastiskt roligt att återigen ta hem det ärofyllda priset för högsta lyft i serviceindex för mellanstora bolag! På Väsbyhem har vi högt ställda mål för kundnöjdhet och att då få ett sådant här kvitto på att det vi gör uppskattas är otroligt motiverande och sporrar oss i vårt fortsatta arbete, säger Amra Barlov Lindqvist, VD på Väsbyhem.

Kundundersökningen från AktivBo genomförs årligen och skickas då ut till hälften av Väsbyhems hyresgäster. I 2022 års kundundersökning gick Väsbyhem framåt inom alla områden som undersökningen mäter.

- Vi är otroligt stolta över detta! Vårt mål om att ha Sveriges nöjdaste kunder genomsyrar allt vi gör på Väsbyhem och att återigen vinna Kundkristallen är verkligen ett kvitto på att vi fortsätter på rätt spår. Vi har tillsammans tagit fram tydliga mål utifrån tidigare kundundersökningar och att skapa engagemang och få med sig hela organisationen på resan mot nöjdare kunder har varit en viktig framgångsfaktor, säger Joakim Bysell, Förvaltningschef på Väsbyhem.

Vinnarna i respektive kategori presenterades på Benchmark Event den 9 februari.

 

Om Kundkristallen

Sedan 2005 uppmärksammar AktivBo Sveriges bästa hyresvärdar. Kundkristaller delas ut till de fastighetsbolag som lyckats bäst, både privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag.

Den 19 januari presenterades Väsbyhem som en av fyra nominerade i kategorin Största lyft Serviceindex bland fastighetsbolag med 4 000-10 999 lägenheter. Resultatet baseras på den årliga kundundersökningen som genomförs bland bolagens hyresgäster.


Mer nyheter från Väsbyhem

I vårt nyhetsrum hittar du pressmeddelanden och nyheter från Väsbyhem.