Invigning lördag 22 september kl 15-17

Kom och meka med din cykel, träffa damallsvenskans Irma Helin från Djurgårdens IF och Bojan Djordjic, expertkommentator som tidigare spelat i bland annat Manchester United, Rangers och AIK.

Futebol dá força finns på plats för att berätta om sin verksamhet i Väsby. Den internationella organisationen Futebol dá força verkar för att stärka tjejers rättigheter och möjligheter genom fotboll.

Parsian IF vänder sig till alla åldrar och samarbetar med andra föreningar för att kunna erbjuda fotboll, självförsvar och mycket annat. De bjuder in till delaktighet och engagemang för att skapa ökad trivsel samt att fler får möjlighet att ta del av olika aktiviteter i området.

Cykelköket – en ideell och lite annorlunda cykelverkstad med massor av kunskap blandat med gemenskap som erbjuder boende i Väsby att komma och låna verktyg och skruva på sin cykel utan att det behöver kosta en förmögenhet.

Välkommen till invigningen av Aktivitetshuset, adressen är Hasselgatan 10 (Hasselskolans tidigare gymnastiksal) på lördag 22 september klockan 15.00 - 17.00.
 
Vi bjuder alla på fika, välkomna!