Ändra min registrering

Det är viktigt att du håller dina kontaktuppgifter och andra uppgifter i dina registrerade intresseamälningar uppdaterade. 

Ändra registrering

Under Min profil uppdaterar du dina kontaktuppgifter som telefonnummer, e-postadress och postadress samt uppgifter om inkomst/arbete och nuvarande boende. Kom ihåg att alltid uppdatera dina kontaktuppgifter vid förändringar. 

Du som redan bor hos oss och har kontrakt på en lägenhet kan enkelt uppdatera telefonnummer och e-postadress så har vi alltid rätt kontaktuppgifter till dig.

Sökande

Under fliken Sökande kan du uppdatera din intresseanmälan gällande lägenhet och bilplats.

Uppdatera intresseanmälan lägenhet

I din Intresseanmälan lägenhet uppdaterar du uppgifter om antal vuxna och barn, inkomstuppgifter samt skäl för flytt. Du anger även vilka önskemål du har gällande hyra, antal rum, egenskaper, bostadsområden och om du vill få ett prenumerationsmal på lediga lägenheter som matchar dina önskemål. 

Prenumerationsmail

Om du vill få ett prenumerationsmail väljer du detta genom att bocka i rutan vid Prenumerera på matchande lägenheter. Prenumerationsmailet skickas ut när någon av våra lediga lägenheter passar dina önskemål och områden. 

Önskemål

Var noggrann när du fyller i dina önskemål. Det kan ibland vara bättre att inte fylla i något alls för att inte riskera att missa prenumerationsutskick gällande lediga lägenheter. 

Max hyra

Om du har en högsta gräns för vad du vill betala i hyra kan du fylla i ett max-belopp, annars lämna tomt. Om du fyllt i en maxhyra, kom ihåg att ändra denna om dina förutsättningar skulle ändras så att du inte missar någon lägenhet.

Egenskaper

Om du till exempel väljer Krav på rökfritt boende får du prenumerationsmail bara vid de tillfällen vi lägger ut en lägenhet med boendeformen Rökfritt boende. Fyller du i mer än ett krav får du kanske inte något mail alls om vi inte har några lägenheter som uppfyller båda kraven samtidigt.

Därför kan det vara bättre att inte välja något alls för att inte missa någon ledig lägenhet i prenumerationsmailet.

Områden

Fyll i vilket/vilka bostadsområden du är intresserad av. Minst ett område måste fyllas i.

Min rum och Max rum

Här väljer du hur många rum bostaden ska ha för att du ska få ett prenumerationsmail.

Exempel: Om du fyller i fälten Min rum och Max rum med siffran 1 så motsvarar detta 1 rum och kök eller kokvrå/kokskåp. Då får du bara prenumerationsmail de gånger vi lägger ut lägenheter som har 1 rum och kök eller kokvrå/kokskåp.

Min våning och Max våning

Om du bara vill få ett prenumerationsmail gällande bostäder som ligger på vissa våningsplan kan du fylla i här, annars lämna tomt.

Exempel: Om du bara är intresserad av lägenheter i markplan behöver du fylla i fälten Våning 0 till våning 1.

Etapper

Under etapper kan du anmäla intresse för att få nyhetsbrev med information om våra nyproduktionsprojekt.

Intresseanmälan bilplats

Du som redan är hyresgäst hos oss eller har fått kontrakt på en lägenhet kan registrera en Intresseanmälan bilplats i vår kö för parkeringsplatser och garage.

Byt lösenord

Under Min profil kan du byta ditt lösenord för inloggning på Mina sidor.

Avregistrera dig

Om du inte längre önskar vara registrerad i vår bostadskö går det bra att ta bort din registrering under Avregistrering.

 

 


 

Har vi rätt kontaktuppgifter till dig?

Kom ihåg att ändra dina kontaktuppgifter under Min profil när du bytt telefonnummer eller e-postadress.