Utökat samarbete med M29

Nu utökar Väsbyhem samarbetet med M29, ett socialt företag som möjliggör för fler att kunna ta sig in på arbetsmarknaden. M29 kommer bland annat att bidra med transporter och att hålla rent och snyggt i Väsbyhems fastigheter.

Väsbyhem har sedan tidigare ett samarbete med M29 gällande källsorteringsrum. Nu utökas det samarbetet med en ny upphandlad tjänst, där M29 hjälper Väsbyhem med transport och att uppnå målen för ”rent och snyggt” i Väsbyhems fastigheter.

- Det känns väldigt positivt att fortsätta samarbetet med ett socialt företag som hjälper människor som av olika anledningar har svårt att etablera sig på arbetsmarknaden. Företaget värdesätter ord som "empowerment" och "delaktighet", vilket går helt i linje med Väsbyhems värderingar, säger Daniel Aronson, Områdeschef på Väsbyhem.

Det utökade samarbetet med M29 startade den 1 mars. Väsbyhem har sedan tidigare fler samarbeten inom ramen för socialt ansvarstagande, som t.ex. Just Arrived som även de möjliggör för att fler ska kunna komma in på arbetsmarknaden.

 

Fler nyheter och pressmeddelanden hittar du i vårt nyhetsrum.