Tvättstugor

Tvättmöjlighet finns som regel i alla våra bostadsområden, vanligast är gemensam tvättstuga på gården eller i källaren. I våra nyproducerade fastigheter kan tvättmaskin ingå i lägenheten.

Hur man bokar tid i tvättstugan kan skilja sig mellan våra olika bostadsområden. Antingen bokar man direkt på plats i tvättstugan med tvättcylinder eller så finns möjligheten att boka via hemsidan under Mina sidor alternativt på en elektronisk bokningstavla i tvättstugan med hjälp av en tagg.

Aktiverad som hyresgäst på hemsidan?

Om du bor i ett område eller hus där det är möjligt att boka tvättiden via hemsidan ska du först ha aktiverat dig som hyresgäst. För att aktivera dig ska du gå in på Mina sidor och Registrera dig.

Bokning via hemsidan eller appen Vision MOBILE

Om du bor i ett område eller hus där det är möjligt att boka tvättiden via hemsidan och har aktiverat dig som hyresgäst kan du logga in på Mina sidor. Under Tvättbokning klickar du på Till bokningssystemet. Bokningen öppnas då i ett nytt fönster. Följ sedan anvisningarna för bokningen.

Du kan även ladda ned Electrolux app Vision MOBILE från Play butik eller App Store. Följ instruktionerna i "Komma igång med Vision MOBILE".

Stortvättstugor med miljötänk

Som ett led i vårt miljöarbete har vi utrustat våra stortvättstugor på Hasselgatan och Dragonvägen med självdoserande tvättmaskiner som anpassar mängden tvätt- och sköljmedel efter hur mycket tvätt som finns i maskinen. Det tvätt- och sköljmedel som används är miljövänligt och allergitestat.

Kostnaden för att tvätta betalar du på din hyresavi. Kostnaden är 12 kronor för en 6 kilos maskin och 24 kronor för en 12 kilos maskin. Tvätt-/sköljmedel, torktumlare och torkskåp ingår i priset.

För att kunna tvätta i stortvättstugorna ska du ha kvitterat ut en tagg. Den används sedan för att komma in i tvättstugan, boka tid på plats i tvättstugan samt starta tvättmaskin, torkskåp och torktumlare.

 

 

Till inloggning/registrering

Mina sidor 

 

Ladda ned appen Vision MOBILE från Electrolux hos App Store eller Play Butik

Följ instruktionen nedan:

> Komma igång med Vision MOBILE