Är hemsidan trög eller upplever du något annat problem?

Som du kanske redan har sett har vi uppgraderat vår hemsida. Dessvärre har vi till en början haft en del problem med att sidan gått långsamt. Vi arbetar på att lösa eventuella problem som uppstår så snabbt som möjligt tillsammans med vår systemleverantör.

Vi beklagar om det går trögt på hemsidan och hoppas på din förståelse för att det kan vara lite uppstartsproblem till en början. Förhoppningsvis ska dessa snart vara lösta. 

Kan du inte ta bort intresseanmälda lägenheter från Mina sidor?

Om du har 10 eller fler intresseanmälda lägenheter kan du inte anmäla intresse på fler lediga lägenheter. Behöver du hjälp med att ta bort intresseanmälan från lägenheter som till exempel gått till annan sökande är du välkommen att kontakta vårt Kundcenter så hjälper vi dig. Detta problem kommer att ordna sig i en kommande uppdatering av hemsidan. 

Appen Sök bostad - har upphört

Appen Sök bostad har upphört. Vår nya hemsida är mobilanpassad vilket innebär att den fungerar mycket bättre i mobilen. Logga därför in på Mina sidor från hemsidan och hantera dina intresseanmälningar i fortsättningen. Du kan även enkelt spara vasbyhem.se på din hemskärm på mobilen så kommer du snabbt fram till Mina sidor.

Mina sidor

Den största förändringen kanske finns under Mina sidor, där utseendet har förändrats en del och vissa funktioner finns på nya ställen. Vill du uppdatera dina kontaktuppgifter gör du detta under Min profil.

Du som är hyresgäst

Under fliken Kontrakt kan du

  • Lämna en felanmälan genom att "Skapa serviceärende". Gemensamma objekt som tvättstuga hittar du under din lägenhet. Nytt är att man skapar serviceärende (felanmälan) under de objekt man hyr (lägenhet, parkeringsplats, förråd).
  • Se planlösningen för din lägenhet.
  • Boka tvättstuga under din lägenhet.

Under fliken Notiser hittar du

  • Fakturor
  • Serviceärende (felanmälningar pågående och avslutade)

Under fliken Sökande

  • Här kan du som är hyresgäst registrera och uppdatera din intresseanmälan för lägenhet och bilplats. Du ser även hur många objekt som finns lediga just nu och vilka som matchar din intresseanmälan. 

Du som är sökande (men inte hyresgäst ännu)

Precis som tidigare hanterar du din intresseanmälan i vår bostadskö under Mina sidor. 

  • Du ser hur många objekt som finns lediga just nu och vilka som matchar din intresseanmälan.
  • Du ser dina intresseanmälda lägenheter. OBS! Om du anmält intresse på en lägenhet, men kontraktet till exempel har gått till annan sökande och du vill ta bort din intresseanmälan på objektet kan du kontakta vårt Kundcenter så hjälper vi dig. Inom kort kommer du att kunna göra detta själv på Mina sidor, vi väntar på en uppgradering av systemet. 

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom vårt Kundcenter telefon 08-590 980 00 eller e-post post@vasbyhem.se så hjälper vi dig.