Väsbyskogen

Väsbyskogen ligger i norra delen av Upplands Väsby med närhet till både natur och service. I Väsbyskogen finns sommartid även möjlighet till bad i områdets utomhuspool, Hasselbadet. Området är bilfritt med stora grönskande innergårdar där det finns gott om lekplatser samt en konstgräsplan.

Husen består av femvåningshus med lägenheter av olika storlekar från 1:or till 4:or. Tillgängligheten är god då det finns hiss i samtliga hus.

I området finns en stortvättstuga med automatdoserande tvättmaskiner. Bokning av dessa kan ske i tvättstugan eller via hemsidan under Mina sidor. Debiteringen för tvätten sker via hyresavin. I våra hus på Hammarbyvägen 7-25 ingår tvättmaskin/torktumlare i lägenheterna.

Pågående stamrenovering på Hasselgatan

Vi utför för närvarande en stamrenovering i våra hus på Hasselgatan 29-71. Läs mer om stamrenoveringen här.

Nyproduktion i Väsbyskogen

Med adress Hammarbyvägen 7-25 har vi under 2015/2016 byggt Hasselbladen som är fem punkthus med parkeringsgarage under. Punkthusen har tillfört 97 lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök till området.


Hasselbladen punkthus, Hammarbyvägen 7-25

Boendeformer i området

I området finns vanliga lägenheter och lägenheter med boendeformerna Ungdomsboende och Kompisboende.

Kommunikationer

Med pendeltåg från Upplands Väsby station tar det cirka 30 minuter att nå både Stockholm City och centrala Uppsala. Till Arlanda flygplats tar det 8 minuter med pendeltåget mot Uppsala. Den lokala kollektivtrafiken med bussar är väl utbyggd och de flesta busslinjerna utgår från Upplands Väsby station.

Med buss tar det cirka 10 minuter till Upplands Väsby station.

Tidtabeller och information om kollektivtrafiken hos SL.

För den som åker bil ligger Upplands Väsby bra till genom närheten till både E4 och E18.

Förskola och skola

Information om barnomsorg, förskola, skola, gymnasium och fritidshem finns på Upplands Väsby kommuns hemsida.

Service

I Sigma Centrum som ligger på bara några minuters promenadavstånd finns bland annat matvarubutik, frisör, skräddare, kiosk och restaurang. Väsby Centrum nås genom ca 15 minuters promenad eller ca 10 minuter med buss och här finns ett brett utbud av butiker och restauranger.

Adresser och hustyper

Adresser är Hasselgatan 29-71 och Hammarbyvägen 7-25. Hustyperna är flerfamiljshus i fem våningar med hiss. På Hammarbyvägen 7-25 finns ett parkeringsgarage under husen.