Områden

Välkommen att läsa mer om våra bostadsområden, klicka på områdesnamnet så kommer du till ytterligare information om det valda området. Siffran i cirkeln talar om hur många lediga lägenheter vi för närvarande har i området.

Vill du läsa mer om våra bostadsområden så öppnar du Menyn och klickar på plustecknet vid Områden.

 
Karta
 

Gamla Väsby

Gamla Väsby ligger centralt mellan Väsby Centrum och stationsområdet med pendeltåg och bussar. Området består av trevåningshus byggda 1940-1950 som är varsamt renoverade.
Områdesbild
 
Stäng
 

Smedby 2 Ryttargatan

Smedby 2 erbjuder möjlighet att bo i radhus med egen uteplats och tomt.
Områdesbild
 
Stäng
 

Zamoras kulle

Zamoras kulle består av tvåvåningshus med uteplats för den som bor på bottenvåningen och balkong för den som bor en trappa upp.
Områdesbild
 
Stäng
 

Odenslunda

Modernt bostadsområde i kommunens östra del som ligger omgivet av växtlighet och villaträdgårdar. I Odenslunda finns markbostäder, radhus och flerfamiljshus
Områdesbild
 
Stäng
 

Messingen

Messingen är ett nytt bostadsområde som håller på att växa fram i det gamla fabriksområdet vid pendeltågstationen i Upplands Väsby. Här bor man så centralt det går, med bara någon minuts promenad till pendeltåg och bussar samtidigt som man bor några minuter från Väsby Centrum.
Områdesbild
 
Stäng
 

Smedby 2 Sadelgatan

Smedby 2 erbjuder möjlighet att bo i radhus med egen uteplats och tomt.
Områdesbild
 
Stäng
 

Runby

Området består mestadels av trevåningshus byggda på 1960-talet som till stor del genomgått en total förnyelse 2007-2009 och som idag har högsta moderna standard.
Områdesbild
 
Stäng
 

Brunnby Park

I natursköna Brunnby Park finns det möjlighet att bo rökfritt i tre punkthus byggda under 2010. I parkområdet finns även ett flertal små trivsamma 1:or och 2:or i två låghus.
Områdesbild
 
Stäng
 

Sandagipen

Sandagipen ligger i östra delen av kommunen på Sandavägen, området består av tvåvåningshus med lägenheter i markplan och en trappa upp, alla lägenheter i området är ungdomslägenheter.
Områdesbild
 
Stäng
 

Solbergsvägen

Solbergsvägen ligger i kommunens östra del omgivet av natur och skogspartier. Området är byggt på 1990-talet och består av hus på mellan två och fem våningar där samtliga hus har hiss.
Områdesbild
 
Stäng
 

Hagängen

Hagängen har både parhus med egna trädgårdar och lägenheter i flerfamiljshus och området ligger i kommunens nordöstra del i närheten av Löwenströmska sjukhuset
Områdesbild
 
Stäng
 

Vilundavägen

På Vilundavägen har vi ett Seniorboende 55+, här finns möjligheten att hyra ett kedjehus mitt i ett grönt och lummigt område nära Väsby Centrum.
Områdesbild
 
Stäng
 

Väsbyskogen

Hasselgatans lägenheter ligger i Väsbyskogen och här bor man i femvåningshus med hiss, husen ligger i ett bilfritt område med grönskande innergårdar.
Områdesbild
 
Stäng
 

Hästhagen

Hästhagen ligger i ett bostadsområde omgivet av villabebyggelse och natur i kommunens östra del. De 32 lägenheterna, som byggdes 2005, har balkong eller uteplats
Områdesbild
 
Stäng
 

Dragonvägen

Dragonvägen i centrala Upplands Väsby, lägenheterna i detta område är ljusa och bra planerade med stora balkonger. Här har vi förutom våra vanliga lägenheter vårt populära Seniorboende 55+ samt Senior/Trygghetsboende 60+.
Områdesbild
 
Stäng
 

Prästgårdsmarken

I Prästgårdsmarken bor man nära Edssjön, det finns i stort sett inte någon genomfartstrafik och man kan välja mellan att bo i markplan med egen uteplats eller någon trappa upp med balkong.
Områdesbild
 
Stäng
 

Kyrkvägen

Kyrkvägen ligger centralt beläget intill Väsby Centrum med gångavstånd till tåg- och busstation, lägenheterna nyproducerades under 2010.
Områdesbild
 
Stäng
 

Sigma

Trivsamt och bilfritt område med gott om gröna ytor bestående till största delen av trevåningshus som förnyats genom ombyggnad under 2010-2013.
Områdesbild
 
Stäng
 

Eds Allé

Naturnära intill Edssjön i kommunens västra delar håller ett helt nytt bostadsområde med blandad bebyggelse på att växa fram, Eds Allé. Här bygger vi 380 bostäder fram till år 2022.
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta