Eds Allé

Parhus Eds Alllé skiss

Intill Väsbyhems befintliga bostadsområde Prästgårdsmarken pågår för närvarande upphandling av entreprenör innan byggstart kan ske. Inom området är flera aktörer inblandade och resultatet blir ett helt nytt bostadsområde i Upplands Väsby.

Väsbyhems del i Eds Allé består av cirka 380 lägenheter i flerfamiljshus och radhus utmed Mälarvägen och Älvsundavägen. Nyproduktion med stadskänsla, innergårdar som inbjuder till gemenskap, lek och umgänge. Yt- och energieffektiva lägenheter med ekparkett och kaklade badrum som standard.

Nedan en översiktsbild där man ser de nya husen längs med Mälarvägen och Älvsundavägen med Prästgårdsmarken i bakgrunden.

Radhusen

Egnahem-känsla med egen tomt och carport. Plan 1 med kök, vardagsrum, matrum (sovrum) och WC/dusch. Plan 2 med 3 sovrum alternativt 2 sovrum och allrum samt klädkammare, sovrum och badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Flerfamiljshus

Yteffektiva genomgående lägenheter med entréterrass. Flexibel planlösning med möjlighet att utöka med ett sovrum. Bad eller duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Flertalet lägenheter har en lite smalare stadsbalkong mot gata och en egen entréterrass mot gården.

Flerfamiljshus

Yteffektiva lägenheter med entré mot trapphus. Öppen planlösning med kök i vinkel. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har balkong/uteplats och flertalet vända i söderläge mot gården.

Området

Lilla staden Eds Allé

Området kommer att få en stadskänsla med blandad bebyggelse av flervåningshus och villor. Bostäderna ligger runt gårdar som är avsedda för umgänge och lek. Det finns en närhet till både friluftsliv och stad. I mitten av området Eds Allé finns torget som ger möjlighet till umgänge och restaurangbesök.

 

Vill du veta mer om Eds Allé?

I området väster om Ägget och Prästgårdsmarken kommer det att byggas småhus och flerbostadshus. Totalt kommer cirka 600 lägenheter att byggas i flera etapper.

Läs mer om Eds Allé och om den planerade nyproduktionen av bostäder på Upplands Väsby kommuns hemsida

 

  • Eds Allé - nyhetsbrev

Står du i vår bostadskö?

För att kunna anmäla intresse för att få nyhetsbrev om Eds Allé behöver du först ställa dig i vår bostadskö.

När du anmält intresse för Eds Allé får du nyhetsbrev via e-post med information om Eds Allé, till exempel information om när vår uthyrning av lägenheterna påbörjas. Vill du inte längre få information om Eds Allé går du in på Ändra min registrering/Intresseanmälan lägenhet under Mina sidor och bockar ur rutan för Eds Allé.

Klicka här för att ställa dig i vår bostadskö


Snabba fakta

Adress: Eds Allé/Älvsundavägen
Preliminär byggstart: September 2016
Preliminär inflyttning: Etappvis inflyttning med start 2018

Husen

Antal lägenheter: 355 lägenheter och 25 radhus
Antal lokaler: 5 lokaler varav 2 för restaurangverksamhet
Antal våningar: Flerfamiljshus 3-4 våningar med hiss. Radhus 2 våningar.
Storlekar: Flerfamiljshusen 1-5 rok, 35-105 kvm. Radhusen 5 rok 100 kvm + förråd och carport.

Området

Avstånd till centrum: 2,4 kvm
Avstånd till pendeltågstation: 1,5 km


> Eds Allé översikt
> Eds Allé hyresrätter
> Eds Allé radhus
> Eds Allé bostadsrätter