Är du Väsbyhems nya utemiljövärd?

Letar du efter ett jobb där ditt bidrag är viktigt för helheten inom organisationen? Söker du en arbetsplats som värnar om medarbetare, kunder och samhället i stort? Vill du arbeta i en kultur som lämnar stort utrymme för professionell och personlig utveckling och som leds av en grupp jordnära chefer? Då är jobbet som Utemiljövärd på Väsbyhem helt rätt för dig!

Om tjänsten

Som Utemiljövärd på Väsbyhem kommer du ansvara för ditt förvaltningsområde, beställa och följa upp mark/skötselarbeten, utföra mindre markarbeten eller säsongsbetonade arbeten gällande skötsel och underhåll. Det är viktigt att du vårdar Väsbyhems varumärke genom att ha ett välskött och trivsamt område. Vi lägger stor vikt på miljöansvar där du efter eget ansvar arbetar efter fastställda miljömål, följer relevanta lagar och krav samt underlättar och bidrar till företagets miljöarbete.

Om Väsbyhem

Väsbyhem är ett kommunalägt bostadsbolag som har arbetat med samhällsnytta och socialt ansvarstagande sedan 1948.

Som allmännyttigt bolag värnar vi om varje människas rätt till ett hem som en del i vårt dagliga arbete. Vi tror på att våra kunder är dem som bäst talar om för oss vad vi lyckas med och vad vi behöver förbättra och vi har därför utvecklat våra arbetssätt för en god dialog med våra hyresgäster och för att ge dem möjlighet att påverka, vara delaktiga och tycka till.

Väsbyhem äger och förvaltar drygt 30 600 kvm lokalyta, 4 500 lägenheter och bygger i en takt om 200 nya bostäder/år – så varje dag ges vi möjligheten att leva vår slogan – En värd för alla. 

Om dig

Vi tror att du är en ansvarstagande och drivande person som brinner för att skapa bostadsgårdar som är välskötta och trivsamma. Att vara utemiljövärd innebär många och täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer. Därför är det viktigt att du är servicemedveten i kombination med kostnadsmedvetenhet. För att lyckas i rollen krävs även att du är strukturerad eftersom arbetet går ut på att planera och prioritera.

Vi ser att du känner igen dig i våra ledord Positiv, Lyhörd, Ansvarstagande och Drivande och vi tror att du sätter stort värde på att jobba i en idéburen organisation. Om du dessutom uppskattar prestigelösa kollegor med nära till skratt kommer du snabbt känna dig hemma.

Formella krav på din bakgrund
- Gymnasial utbildning alternativt annan utbildning som vi bedömer likvärdig
- Tidigare erfarenhet av utemiljöarbete
- Goda datorkunskaper för dokumentation av arbete
- B-körkort fordras

Önskemål och meriterande
- Erfarenhet av åretruntskötsel av utemiljö samt vana av hantering och skötsel av trädgårdsmaskiner
- Genomgått trädgårdsutbildning, trädfällningsutbildning, miljöutbildning eller utbildning om avfallshantering, även kunskaper inom trädbeskärning är meriterande.

Vad erbjuder vi?
- Ett utmanande, intressant och ansvarsfullt arbete i ett företag som ligger i framkant gällande nyproduktion av bostäder och som siktar på att ha Sveriges nöjdaste kunder.
- Ett stort urval av förmåner och generösa arbetstider (37,5 timme heltidsarbetstid per vecka)
- En arbetsplats med som är certifierad som en utmärkt arbetsplats och blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2018 genom Great Place To Work. 
- Högt i tak, nära till skratt och överraskningar

Eller som vår medarbetare Julia säger:
”Väsbyhem har bra förmåner och utvecklingsmöjligheter. Men det är inte det som får mig att vara stolt över mitt arbete utan det är vad vi medarbetare har tillsammans, en gemenskap som får alla att känna sig sedda och delaktiga. För mig är Väsbyhem mer än en arbetsplats.”

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Sista ansökningsdag är 11 juli 2018. Ansökan mailas till platsansokningar@vasbyhem.se. Märk ansökan med ”Utemiljövärd”. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten eller om oss som företag? Tveka inte att maila Harminder Mankoo, Personalgeneralist som är ansvarig för rekryteringen – han svarar gärna på dina frågor. E-postadress harminder.mankoo@vasbyhem.se

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR.