Vi söker en Projektutvecklare

Vill du vara med och utveckla framtidens Upplands Väsby? Tycker du att det är spännande med ett arbete där du får möjlighet att vara med och skapa attraktiva hem för framtidens boende? Vill du dessutom arbeta i en kultur som lämnar stort utrymme för professionell och personlig utveckling och som leds av en grupp jordnära chefer? Då är jobbet som Projektutvecklare på Väsbyhem helt rätt för dig!

Om tjänsten

Som Projektutvecklare på Väsbyhem har du en central roll i utvecklandet av nybyggnadsprojekt för flerbostadshus. Du kommer att leda och driva projekt i tidiga skeden, tillsammans med övrig projektorganisation. Arbetet sker i nära samverkan med arkitekter, kommunens planarkitekter, exploateringskontoret och eventuellt andra byggherrar. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat avtalsskrivning i olika skeden, fastighetsförvärv, fastighetsförsäljning och fastighetsreglering. Vidare kommer du delta i förstudier och analysera förutsättningar för projekt, leda idé och programarbetet samt delta i planarbetet vid framtagande av nya detaljplaner. Dessutom kommer du att leda och delta i arbetet med gestaltning och utformning av stadsmiljöer, byggnader och lägenheter.

Om Väsbyhem

Väsbyhem är ett kommunalägt bostadsbolag som har arbetat med samhällsnytta och socialt ansvarstagande sedan 1948.
Som allmännyttigt bolag värnar vi om varje människans rätt till ett hem som en del i vårt dagliga arbete. Vi tror på att våra kunder är dem som bäst talar om för oss vad vi lyckas med och vad vi behöver förbättra och vi har därför utvecklat våra arbetssätt för en god dialog med våra hyresgäster och för att ge dem möjlighet att påverka, vara delaktiga och tycka till.
Väsbyhem äger och förvaltar drygt 30 600 kvm lokalyta, 4 500 lägenheter och bygger i en takt om 200 nya bostäder/år – så varje dag ges vi möjligheten att leva vår slogan – En värd för alla. 

Om dig

Vi tror att du som person är affärsmässig och har en förmåga att driva arbete framåt. Att vara Projektutvecklare innebär många och täta kontakter såväl intern som externt. Därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och skapar goda relationer. För att lyckas i rollen krävs även att du är strukturerad eftersom arbetet går ut på att planera och prioritera. 

Vi ser att du känner igen dig i våra ledord Positiv, Lyhörd, Ansvarstagande och Drivande och vi tror att du sätter stort värde på att jobba i en idéburen organisation. Om du dessutom uppskattar prestigelösa kollegor med nära till skratt kommer du snabbt känna dig hemma.

Formella krav på din bakgrund

- Cirka 3-4 års relevant erfarenhet inom området
- Högskoleutbildning, helst med inriktning mot stadsbyggande, samhällsplanering eller motsvarande
- Tidigare erfarenhet av arbete med bostäder
- Kunskaper om planprocessen och detaljplaner

Önskemål och meriterande

- Tidigare erfarenhet av arbete på fastighetsägarsidan
- Teknisk förståelse inom byggprocessen
- Juridisk översiktlig kunskap inom LOU, entreprenadjuridik, PBL

Vad erbjuder vi?

- Ett utmanande, intressant och ansvarsfullt arbete i ett företag som ligger i framkant gällande nyproduktion av bostäder och som siktar på att ha Sveriges nöjdaste kunder.
- En tjänst som ger dig möjlighet att påverka och se nya bostäder växa fram.
- Ett stort urval av förmåner och generösa arbetstider (37,5 timme heltidsarbetstid per vecka)
- En arbetsplats med kompetenta medarbetare och chefer, och som är certifierad som ett Great Place to Work
- Högt i tak, nära till skratt och överraskningar

Eller som vår medarbetare Julia säger:
”Väsbyhem har bra förmåner och utvecklingsmöjligheter. Men det är inte det som får mig att vara stolt över mitt arbete utan det är vad vi medarbetare har tillsammans, en gemenskap som får alla att känna sig sedda och delaktiga. För mig är Väsbyhem mer än en arbetsplats.”


Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 15 april 2018. Ansökan mailas till platsansokningar@vasbyhem.se Märk ansökan med ”Projektutvecklare”. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten eller om oss som företag? Tveka inte att maila Harminder Mankoo, Personalgeneralist som är ansvarig för rekryteringen – han svarar gärna på dina frågor. E-post harminder.mankoo@vasbyhem.se

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 15 april 2018. Ansökan mailas till platsansokningar@vasbyhem.se Märk ansökan med ”Projektutvecklare”. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


Vill du veta mer om tjänsten eller om oss som företag? Tveka inte att maila Harminder Mankoo, Personalgeneralist som är ansvarig för rekryteringen – han svarar gärna på dina frågor.

E-post:
harminder.mankoo@vasbyhem.se