Vi söker en kvartersvärd

Brinner du för service och gillar att ha många bollar i luften? Söker du efter en roll där du har möjlighet att skapa förtroendegivande relationer och agera företagets ansikte utåt? Vill du dessutom arbeta i en kultur som lämnar stort utrymme för professionell samt personlig utveckling och som leds av en grupp jordnära chefer? Då är jobbet som Kvartersvärd på Väsbyhem helt rätt för dig!


Om tjänsten

Vi på Väsbyhem behöver förstärka vår grupp av kvartersvärdar med ytterligare en kvartersvärd som kommer ha en ansvarsfull roll.
Arbetet som kvartersvärd innebär många och täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer. I dina arbetsuppgifter ingår inre och yttre fastighetsskötsel, rondering, tillsyn och underhåll. Du deltar i bomöten och olika aktiviteter med hyresgäster och Hyresgästföreningen. Som kvartersvärd har ett operativt ansvar för ditt förvaltningsområde avseende kund, ekonomi och service. Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor och ingår i en förvaltningsgrupp med ansvarig förvaltare, kvartersvärdar, reparatörer och utemiljövärdar.

Om Väsbyhem

Väsbyhem är ett kommunalägt bostadsbolag som har arbetat med samhällsnytta och socialt ansvarstagande sedan 1948.
Som allmännyttigt bolag värnar vi om varje människas rätt till ett hem som en del i vårt dagliga arbete. Vi tror på att våra kunder är de som bäst kan tala om för oss vad vi lyckas med och vad vi behöver förbättra. Vi har utvecklat våra arbetssätt och har en god dialog med våra hyresgäster och ger dem möjlighet att påverka, vara delaktiga och tycka till.
Väsbyhem äger och förvaltar drygt 30 600 kvm lokalyta, 4 500 lägenheter och bygger i en takt om 200 nya bostäder/år – så varje dag ges vi möjligheten att leva vår slogan – En värd för alla.

Om dig

Vi tror att du är en ansvarstagande person som brinner för att ge god service och skapa relationer. Att vara kvartersvärd innebär många och täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer. Därför är det viktigt att du är servicemedveten i kombination med att du har kostnadsmedvetenhet. För att lyckas i rollen krävs även att du är driven och tydlig i din kommunikation.
Vi ser att du känner igen dig i våra ledord Positiv, Lyhörd, Ansvarstagande och Drivande och vi tror att du sätter stort värde på att jobba i en idéburen organisation. Om du dessutom uppskattar prestigelösa kollegor med nära till skratt kommer du snabbt känna dig hemma.

Formella krav på din bakgrund
- Gymnasial utbildning alternativt annan utbildning som vi bedömer likvärdig
- Tidigare erfarenhet av förvaltning av fastigheter samt från kvartersvärdsarbete
- Goda datorkunskaper då du kommer arbeta i fastighetsrelaterade program
- Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
- B-körkort fordras

Önskemål och meriterande
- Goda kunskaper om hyreslagstiftningen
- Tidigare erfarenhet från servicebranschen
- Goda kunskaper i andra språk

Vad erbjuder vi?
- Ett utmanande, intressant och ansvarsfullt arbete i ett företag som ligger i framkant gällande nyproduktion av bostäder och som siktar på att ha Sveriges nöjdaste kunder
- Ett stort urval av förmåner och generösa arbetstider (37,5 timme heltidsarbetstid per vecka)
- En arbetsplats med kompetenta medarbetare och chefer, och som är certifierad som ett Great Place to Work
- Högt i tak, nära till skratt och överraskningar


Eller som vår medarbetare Julia säger:
”Väsbyhem har bra förmåner och utvecklingsmöjligheter. Men det är inte det som får mig att vara stolt över mitt arbete utan det är vad vi medarbetare har tillsammans, en gemenskap som får alla att känna sig sedda och delaktiga. För mig är Väsbyhem mer än en arbetsplats.”

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 30 november 2017. Ansökan mailas till platsansokningar@vasbyhem.se, märk din ansökan med ”Kvartersvärd”. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten eller om oss som företag? Tveka inte att maila/ringa Harminder Mankoo, Personalgeneralist som är ansvarig för rekryteringen – han svarar gärna på dina frågor. Harminder.mankoo@vasbyhem.se, 08-590 982 60.