Vi söker en Bosocial samordnare

Har du ett stort socialt engagemang och intresse för människors utveckling och livsvillkor? Söker du en roll där du får möjlighet att arbeta aktivt med trygghetsfrågor och bidra till att öka trivsel i bostadsområden? Vill du dessutom arbeta i en kultur som lämnar stort utrymme för professionell och personlig utveckling och som leds av en grupp jordnära chefer? Då är jobbet som Bosocial samordnare på Väsbyhem helt rätt för dig!

Om tjänsten

Vi på Väsbyhem tar nu ännu ett steg för att ytterligare utveckla och öka engagemanget i våra bostadsområden, detta genom att bilda en egen bosocial enhet. Enheten kommer att fokusera på sociala frågor och ha som uppdrag att bidra till att skapa trivsel och utveckla attraktiva bostadsområden med fokus på social hållbarhet. Till bosociala enheten söker vi nu en Bosocial samordnare.
I rollen som Bosocial samordnare kommer du att arbeta med att stödja, samordna, utveckla och följa upp arbetet med hållbara boendemiljöer där människor trivs och stannar kvar länge. Du arbetar nära hyresgästerna och har en dynamisk roll som innebär att du växlar mellan strategiska och mer operativa arbetsuppgifter. I arbetet ingår att initiera dialoger och långsiktiga projekt, sammanställa fakta, analysera resultatet samt följa upp relevanta insatser. I rollen ingår även samarbeten och dialog med andra fastighetsägare, polis, kommun, föreningar och näringslivet i närområdet samt att stötta förvaltningen i arbetet med hållbara boendemiljöer i deras fastighetsområden.

Klicka här om du vill veta mer om tjänsten och hur du kan söka den.