Väsbyhem fyller 70 år i år och det vill vi fira - välkommen!

Ända sedan 1948 har Väsbyhem varit med och bidragit till utvecklingen av Upplands Väsby kommun. Från de första hyreshusen på Björkvallavägen fram till dagens nära 4 500 hyreslägenheter i våra bostadsområden runt om i kommunen. 

Att vi fyller 70 år vill vi gärna fira tillsammans med dig! Välkommen till Väsbyhemdagen lördagen den 25 augusti mellan klockan 12.00- 15.00 vid Sigma Centrum. På scenen inleder vi med sångerskan Wiktoria, som bland annat är känd från Melodifestivalen med låtarna Save Me och As I Lay Me Down. Underhållningen fortsätter sedan med Tobbe Trollkarl och miljöföreställningen Återvinn eller försvinn! Roligt om återvinning för både barn och vuxen.

I området har vi också dukat upp lite olika aktiviteter som vi bjuder på. Eller vad sägs om hoppborg för hoppsugna, klättervägg för dig som vill komma uppåt, ponnyridning såklart och klappvänliga smådjur i klapphagen. Dessutom blir det fart och fläkt när Väsby Brukshundklubb bjuder på uppvisningsagility med duktiga och snabba hundar. Du som har hund är dessutom varmt välkommen att ta med din hund om du är nyfiken och vill prova på agility.

Dagen till ära bjuder vi även på 70 meter tårta för att fira att vi fyller år!

Adressen till Sigma Centrum är Hammarbyvägen 16, Upplands Väsby.

Hålltider

12.00 Wiktoria
12.30 Tobbe trollkarl

13.00-15.00 Agility uppvisningstävling genom Väsby Brukshundklubb

Välkommen!