Sommarjobba som ekonomiassistent

Är du student och läser ekonomi på högskolenivå? Är du självgående, strukturerad och tycker om att få saker gjorda? Då är detta något för dig! Tjänsten passar perfekt för dig som vill skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet under din studietid.

Om tjänsten

Vi på Väsbyhem söker nu en högskolestudent inom ekonomi som vill lära sig och utvecklas inom ekonomi-/administrationsområdet.
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med att hantera Väsbyhems leverantörsfakturor. Du kommer bland annat att ankomstregistrera fakturor och administrera ut dem i ekonomisystemet, stödja organisationen vid frågor inom kontering och flödeshantering . Vidare kommer du även scanna in hyresavtal i fastighetssystemet och ansvara för övrig tillhörande ekonomiadministration.

Om Väsbyhem

Väsbyhem är ett kommunalägt bostadsbolag som har arbetat med samhällsnytta och socialt ansvarstagande sedan 1948.
Som allmännyttigt bolag värnar vi om varje människans rätt till ett hem som en del i vårt dagliga arbete. Vi tror på att våra kunder är dem som bäst talar om för oss vad vi lyckas med och vad vi behöver förbättra och vi har därför utvecklat våra arbetssätt för en god dialog med våra hyresgäster och för att ge dem möjlighet att påverka, vara delaktiga och tycka till.
Väsbyhem äger och förvaltar drygt 30 600 kvm lokalyta, 4 500 lägenheter och bygger i en takt om 200 nya bostäder/år – så varje dag ges vi möjligheten att leva vår slogan – En värd för alla. 

Om dig

Vi tror att du är en självständig person som är van vid att ta ansvar för ditt arbete. Eftersom du kommer arbeta med ekonomi och administration ser vi att du är strukturerad och noggrann. Slutligen tror vi att du är en positiv person som sprider bra energi till dina kollegor.

Vi ser att du känner igen dig i våra ledord Positiv, Lyhörd, Ansvarstagande och Drivande och vi tror att du sätter stort värde på att jobba i en idéburen organisation. Om du dessutom uppskattar prestigelösa kollegor med nära till skratt kommer du snabbt känna dig hemma.

Formella krav på din bakgrund

- Är student på högskolenivå inom ekonomi
- Behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift
- Har goda kunskaper i MS Officepaketet.

Önskemål och meriterande

- Tidigare erfarenhet av arbete med ekonomi och administration.

Tjänsten är en visstidsanställning under juni – augusti. Sista ansökningsdag är 4 april 2018. Ansökan mailas till platsansokningar@vasbyhem.se Märk ansökan med ”Ekonomiassistent”. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten eller om oss som företag? Tveka inte att maila Harminder Mankoo, Personalgeneralist som är ansvarig för rekryteringen – han svarar gärna på dina frågor. Harminder.mankoo@vasbyhem.se

 

 

Tjänsten är en visstidsanställning under juni – augusti. Sista ansökningsdag är 4 april 2018.

Ansökan mailas till platsansokningar@vasbyhem.se Märk ansökan med ”Ekonomiassistent”. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då urval och intervjuer sker löpande.


Vill du veta mer om tjänsten eller om oss som företag? Tveka inte att maila Harminder Mankoo, Personalgeneralist som är ansvarig för rekryteringen – han svarar gärna på dina frågor. harminder.mankoo@vasbyhem.se