Sommarjobba som arbetsledare

Är du driven, trivs med att ta stort ansvar och vill leda ungdomar? Har du dessutom intresse av fastigheter kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Tjänsten ger dig möjlighet att utveckla dina ledarskapsförmågor såväl som dina kunskaper inom fastighetsskötsel. Ta chansen och sök redan idag! 

Om tjänsten

Vi på Väsbyhem söker nu tre arbetsledare till våra 50 sommarungdomar som kommer arbeta med bland annat fastighetsskötsel, målning, och utemiljöarbete. Som arbetsledare kommer du att ansvara för planering av arbetsuppgifter för sommarungdomarna och själv delta aktivt i utförandet av arbetsuppgifterna. Du ska sammanställa tidrapporter, se till att alla praktiska förberedelser är gjorda och ha kontakt med leverantörer gällande inköp av material. Vidare ska du agera fordonsförare när det kommer till att transportera sommarungdomarna till våra olika bostadsområden, vara en god förbild samt lyssna in de unga utifrån deras dagsform.

Om Väsbyhem

Väsbyhem är ett kommunalägt bostadsbolag som har arbetat med samhällsnytta och socialt ansvarstagande sedan 1948. Som allmännyttigt bolag värnar vi om varje människas rätt till ett hem som en del i vårt dagliga arbete. Vi tror på att våra kunder är de som bäst kan tala om för oss vad vi lyckas med och vad vi behöver förbättra. Vi har utvecklat våra arbetssätt och har en god dialog med våra hyresgäster och ger dem möjlighet att påverka, vara delaktiga och tycka till.
Väsbyhem äger och förvaltar drygt 30 600 kvm lokalyta, 4 500 lägenheter och bygger i en takt om 200 nya bostäder/år – så varje dag ges vi möjligheten att leva vår slogan – En värd för alla.

Om dig

Eftersom du kommer ha ett arbetsledaransvar så ser vi gärna du är en ansvarstagande person som arbetar bra såväl i grupp som självständigt. Vidare bör du även vara driven då du kommer hålla i projekt och bör vara tydlig i din kommunikation.

Formella krav på din bakgrund
- Tidigare erfarenhet av serviceyrken
- Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
- Innehar B-körkort
- Vara tillgänglig för arbete under veckorna 24-34

Önskemål och meriterande
- Tidigare erfarenhet av att leda och motivera unga
- Kunskap om arbete med fastighetsskötsel

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med start vecka 24. Sista ansökningsdag är 31 mars 2018. Ansökan mailas till platsansokningar@vasbyhem.se, märk din ansökan med ”Arbetsledare”. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten eller om oss som företag? Tveka inte att maila Harminder Mankoo, Personalgeneralist som är ansvarig för rekryteringen – han svarar gärna på dina frågor. E-post Harminder.mankoo@vasbyhem.se.