Vill du sommarjobba hos oss?

Vi ser fram emot att träffa dig som vill jobba hos oss i sommar! Även i år har vi möjlighet att ta emot 50 sommarjobbare sammanlagt. Det går bra att anmäla intresse från den 1 mars och senast den 31 mars vill vi ha fått din ansökan.

Vi söker dig som bor i kommunen och är mellan 16-21 år och vill sommarjobba hos oss med fastighetsskötsel, målning, utemiljöarbete och trädgårdsarbete.


Sommarjobbare målar bänkar på Björkvallavägen

För att sommarjobben ska räcka till fler har vi delat upp sommaren i tre olika treveckorsperioder. Du kan lämna önskemål om vilken period du helst skulle vilja jobba i samband med att du lämnar din ansökan.

Period 1: mellan den 18/6 – 6/7
Period 2: mellan den 9/7 – 27/7
Period 3: mellan den 30/7 – 17/8

Vi samarbetar med kommunen i rekryteringen till våra sommarjobb.

Gör så här för att söka sommarjobb:

Klicka på länken som leder vidare till kommunens sida för ansökningar > Klicka här för att söka sommarjobb . På sidan för ansökningarna fyller du i dina kontaktuppgifter, lite om dig själv samt väljer den period du helst vill jobba. Se ytterligare information nedan.

Bransch och period

Du får välja bransch – här har du möjlighet att rangordna dina önskemål (om du helst vill jobba hos Väsbyhem, väljer du Väsbyhem först). Eftersom det är kommunens verktyg för ansökningar som används kan du välja ytterligare två branscher.

Sedan väljer du vilken/vilka perioder du vill sommarjobba.

Bakgrundinformation

Här fyller du i vilken årskurs du går i och vilket gymnasieprogram. Om vi inte kan erbjuda dig jobb så har du fortfarande chans att få jobb via kommunen och den informationen är till för att de ska kunna matcha rätt person till rätt arbetsgivare. Om du går i årskurs tre eller inte i gymnasiet alls, fyll då i ”inget av föregående” vid val av årskurs och ”övrigt” vid val av gymnasieprogram.

Personligt brev

Här vill vi att du berättar lite om dig själv, vilka erfarenheter du har, om du har körkort eller inte och om du helst vill jobba med fastighetsskötsel eller i vårt Kundcenter/reception.

Vid frågor om sommarjobben

Om du har några frågor gällande sommarjobben hos Väsbyhem eller hur du ska fylla i din ansökan är du välkommen att ta kontakt med Harminder Mankoo via e-post harminder.mankoo@vasbyhem.se eller ringa oss på telefon 08-590 980 00.

Klicka på länken nedan så kommer du till sidan där du kan anmäla intresse för att sommarjobba hos oss.

> Klicka här för att söka sommarjobb