Nu hyr vi ut de nya radhusen i Eds Allé

Vill du vara en av de första som flyttar in i våra nybyggda hyresradhus Eds Allé? Nu hyr vi ut de fem första radhusen med inflyttning den 17 december 2018 .

Nu ligger de första fem radhusen på vår hemsida under Ledigt att hyra/Lediga lägenheter http://www.vasbyhem.se/ledigt/lagenhet.

Så här anmäler du intresse
Radhusen i Eds Allé ligger på vår hemsida under en veckas tid (mellan 2 oktober-8 oktober) då du har möjlighet att anmäla intresse. Till dig som hamnar på placering 1-15 på lägenheten skickar vi sedan ett erbjudande som du ska tacka ja eller nej till.

Radhusen hyrs ut till den som har längst kötid som tackat ja och som uppfyller våra krav i övrigt gällande skötsamhet och inkomst.

Om Eds Allé
I den nya stadsdelen Eds Allé i Upplands Väsby bygger vi totalt 380 nya bostäder invid Edssjön. I den första etappen byggs 194 hyreslägenheter i fyra flerfamiljshus och 25 hyresradhus med egen tomt och carport. Inflyttning i de första fem radhusen blir den 17 december 2018. Sedan fortsätter uthyrningen under hösten/vintern av resterande 20 radhus längs med Älvsundavägen och de 43 lägenheterna i det första flerfamiljshuset längs med Mälarvägen.

Läs mer om vår nyproduktion i Eds Allé här.