Nu går det bra att söka lediga lägenheter igen

Vi har uppdaterat vår hemsida och bytt till nytt fastighetssystem. Det mesta fungerar som tidigare även om det skett en del justeringar av utseendet på vår hemsida och att det tillkommit en del funktioner, som exempelvis områdesnyheter där vi lägger ut information som rör ditt bostadsområde om du bor hos oss.

Nu går det bra att söka lediga lägenheter igen. Under fliken Ledigt att hyra hittar du veckans lediga lägenheter. Du som bor hos oss kan också söka lediga bilplatser i ditt närområde igen.

Det går precis som tidigare att boka tid i tvättstugan om man bor i ett område med webbokning, lämna en felanmälan, annonsera i bostadsbytet mm här på Mina sidor. Det finns dock några mindre förändringar som är bra att känna till.

Min hyra – visa min hyra visar från och med november 2017

När man klickar på Min hyra så visas de aviserade hyresfakturor man har och om de är betalda eller inte. Här kan man även se OCR-nr och hyresavin som pdf. Eftersom vi bytt fastighetssystem kan man inte se tidigare aviseringar som gjorts under året och bakåt i tiden. Den första aviseringen som visas blir den som görs för november månad 2017.

Autogirot dras den sista vardagen i månaden

När förfallodagen infaller på en helgdag kommer autogirot nu att dras den sista vardagen i månaden och inte nästkommande vardag som det varit tidigare.

Köpoäng

Om du loggar in på Mina sidor visas precis som tidigare det datum du registrerade en intresseanmälan i vår bostadskö, nytt är att nu visas även din köpoäng. Köpoängen räknas med 1 poäng per dag sedan dagen du gjorde din registrering. Du som bor hos oss har kötid/köpoäng från startdatumet på ditt gällande bostadsavtal, för att se denna ska du först registrera in en intresseanmälan för lägenhet.

Nytt är också att vi nu på lediga lägenheter visar hur många köpoäng den som står på första placeringen bland de som anmält intresse för den aktuella lägenheten har.

Vi hoppas att du tycker om hemsidans nya utseende och att du hittar allt du söker. Hör gärna av dig till oss om det är något som du saknar eller som inte fungerar.