Lyckat samarbete med Just Arrived

Sedan våren 2016 har Väsbyhem ett samarbete med Just Arrived, en ideell organisation som hjälper nyanlända ut på arbetsmarknaden.

Det som började med några pilotuppdrag under sommaren har blivit två deltidsuppdrag och vi har idag uppdrag för två personer en dag i veckan fram till jul. Att arbeta med Just Arrived och nyanlända har blivit en naturlig del i verksamheten och det märks att det finns en stolthet över att kunna bidra integrationsfrågan.

- Vi vill i nästa steg inspirera andra företag i vår kommun och i fastighetsbranschen för det här sättet att arbeta. Just Arrived har hittat ett sätt för oss som arbetsgivare att kunna hjälpa till med integration och få möjligheten att jobba med nyanlända. Tack vare deras unika lösning och ickevinstdrivande arbete är det enkelt att hjälpa och samtidigt få välbehövlig hjälp i verksamheten, säger Sara Brandt, Personalutvecklare på Väsbyhem.

Har du frågor om Just Arrived, vårt samarbete eller bara vill veta mer? Maila post@vasbyhem.se och skriv Just Arrived i ämnesraden.

Läs mer om Just Arrived på www.justarrived.se

Pressmeddelande hos Mynewsdesk - läs mer här