Jobba hos oss

Vi på Väsbyhem är stolta över att vara med och bidra till samhällsutvecklingen i Upplands Väsby. Vi vet att ett bra boende är viktigt och vi erbjuder bostäder i bostadsområden vi är stolta över. Vi ska vara det självklara valet för både nuvarande och blivande hyresgäster som vill bygga sin framtid i Storstockholm. Ett av våra mål är att vi ska ha Sveriges nöjdaste kunder. 

Vi är certifierad som en utmärkt arbetsplats genom Great Place to Work. Vår kultur präglas av våra ledord; Positiv, Lyhörd, Ansvarstagande och Drivande

Vi erbjuder

Väsbyhem strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en sund arbetsplats där arbetsmiljön är god, trygg och stimulerande. Genom att ha ett starkt samhällsengagemang är det vår övertygelse att fler medarbetare motiveras att stanna kvar - och att nya medarbetare vill bli en del av Väsbyhem. 

Vi söker just nu 

Våra lediga tjänster hittar du på sidan Lediga tjänster


Är du nyfiken på oss och vill berätta mer om dig själv?

Har vi inte några lediga tjänster just nu, men du är nyfiken på en arbetsplats där du kan utvecklas och där du får ta ansvar? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill bidra till utveckling av vår verksamhet och som kan passa in i vårt gäng. 

Skicka en spontanansökan till platsansokningar@vasbyhem.se med en kort beskrivning av dig själv, vad du är intresserad av för slags tjänst och varför du vill jobba just hos oss. Bifoga gärna ett CV eller länk till din profil på LinkedIn.