God fortsättning på nya året

Vi som jobbar här på Väsbyhem säger tack för året som varit! Vi har haft ett år med många utmaningar, men också mycket glädje.

Vi har bland annat blivit certifierade som en utmärkt arbetsplats genom Great Place To Work.

Vi har ända sedan 2009 varit miljöcertifierade enligt ISO 14001, en certifiering som vi nu förnyat samtidigt som vi även blivit kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Att ständigt förbättra vår verksamhet för att möta våra kunders behov är viktigt för oss och något vi jobbar intensivt med. Därför är det roligt att både certifieringar och de svar vi fått i årets kundenkät ger oss ett kvitto på att vi är på rätt väg.

Sommaren blev något av en rekordsommar för oss när vi hade den stora glädjen att kunna erbjuda cirka 50 ungdomar i kommunen ett sommarjobb hos oss. Vi tycker det är fantastiskt roligt med alla våra sommarungdomar som sprider både glädje och engagemang under de veckor de är hos oss.

Vi har även många spännande byggprojekt på gång och i juni hade vi ett första spadtag för vårt största projekt någonsin, Eds Allé, där vi bygger 380 bostäder.

Det nya året 2018 ser vi nu fram emot med spänning! Vi har många utmaningar framför oss, men känner att det finns goda förutsättningar att det blir ett riktigt bra år. Inte minst så fyller Väsbyhem 70 år - det ser vi fram emot att fira lite extra tillsammans med våra hyresgäster! Vi påbörjar även uthyrningen av våra nya bostäder i Eds Allé under 2018, de första inflyttningarna kommer att ske mot slutet av året och det känns jätteroligt att vi nu får fler bostäder att erbjuda den tuffa bostadsmarknaden.