En utmärkt arbetsplats

Väsbyhem har nått upp till den höga nivå som krävs för att bli certfierad av Great Place To Work ®, hittills den första och enda certifieringen av utmärkta arbetsplatser i Sverige.

- Det känns fantastiskt att bli certifierad med tanke på våra engagerade medarbetare och chefer. Det är ett kvitto på vad vi som jobbar här redan vet; att vi är ett härligt gäng som brinner för våra kunder och att vi har en organisation som stöttar oss i vårt arbete, säger Sara Brandt Personalutvecklare och ansvarig för Väsbyhems strategiska personalarbete.

Certifieringen består av två delar – en utvärdering av organisations- och ledaraktiviteter samt en medarbetarundersökning om upplevelsen av att jobba just här. I utvärderingen tittar man på vad organisationen erbjuder sina medarbetare i allt från förmåner och uppskattning till hur chefer och ledare kommunicerar och involverar medarbetarna i verksamhetens utveckling och beslut. Dettajämförs med hur medarbetarna upplever de här frågorna genom att titta på resultatet från medarbetarundersökningen.

Läs pressmeddelandet i dess helhet på Mynewsdesk

 

GPTW sigill utmärkt arbetsplats 2016-2017